به گزارش فرامرزان نیوز ،سعدالله رحمانی؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بستک از برگزاری کارگاه آموزشی ویژه نانوایان در شهرستان بستک خبر داد.
وی گفت: کارگاه آموزشی ویژه نانوایان در شهرستان بستک با حضور ۷۹ نانوا در مورخ ۱۶ آبان ماه ۱۴۰۲ برگزار گردید.
رحمانی تصریح کرد:این کارگاه با حضور مربیان مجرب در دو بخش تئوری و عملی در دو گروه مجزا (نان تافتون و نان لواش) برگزار گردید که در پایان نیز طبق هماهنگی های انجام شده با مدیر فنی و حرفه ای شهرستان، فراگیران گواهی مهارت از آموزشگاه فنی و حرفه ای دریافت خواهند نمود.
مهندس رحمانی ادامه داد: هدف از برگزاری این دوره، بهبود کیفیت پخت نان شهرستان با آموزش فرایند علمی و عملی اصول صحیح خمیرگیری و پخت نان بوده که ان شاءالله از این به بعد نانوایان زحمتکش و گرامی نان با کیفیت به مردم تحویل نمایند.
در این کارگاه آموزشی همچنین نحوه اخلاق مداری، نحوه ارتباط و برخورد با مشتری و نیز موارد کلیدی هوشمندسازی آرد و نان آموزش داده شد.
مدیر جهاد کشاورزی در پایان ضمن تشکر از همراهی و مشارکت نانوایان شرکت کننده در دوره، از مسئول اتاق اصناف، اتحادیه نانوایان و مدیر فنی و حرفه ای شهرستان بابت همکاری در برگزاری دوره تقدیر و تشکر نمود.
انتهای پیام/















